Excursie: Muzerijk, unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen

dort muzerijk

Meerdere keren per jaar verzorgt ZorgSaamWonen excursies naar interessante projecten of bij één van onze founding partners. Op 1 juli strijken we neer in Uden, waar onze expert Dort Spierings gastheer zal zijn. Spierings zal samen met voorzitter van het MuzeRijk, Ruud Sanders, de presentatie verzorgen. Bij de excursie zal ook een spreker van Jij Advies & Coaching aanwezig zijn.

Lees het artikel met Jody Roovers (Jij Advies & Coaching) over MuzeRijk hier 

Spierings zal vertellen over de totstandkoming van dit unieke project, de leerpunten, uitdagingen en de plannen voor de toekomst. We krijgen een rondleiding en een netwerklunch. Je bent van harte welkom. Voor deze excursie geldt een maximum van 25 deelnemers. Vol = vol. 

Leden van ZorgSaamWonen ontvangen 50% korting op deze excursie (2 kaarten). Voor partners is gratis toegang. Klik hier om je aan te sluiten bij het ZorgSaamWonen netwerk

Aanmelden voor deze excursie kan hier >>

100% zekerheidsgarantie
Bij al onze evenementen bieden wij 100% zekerheidsgarantie aan. Kan een evenement niet doorgaan, dan wordt u gratis overgeplaatst naar een nieuwe datum. Kunt u dan niet? Dan ontvangt u een tegoedbon waarmee u tot eind 2021 gebruikt kunt maken van één van onze vele activiteiten, lidmaatschappen of abonnementen.