Carolien
Vermaas
Carolien Vermaas
Functie
Directie
Organisatie
HD Groep

Profiel


Carolien Vermaas is directeur en ontwikkelingsmanager bij HD en richt zich op zorg- en seniorenhuisvesting. HD ontwikkelt comfortabele en huiselijke woonzorgcomplexen waarin bewoners intensieve zorg kunnen krijgen of juist nog zelfstandig kunnen wonen in een prettige omgeving. We richten ons op de vitale langer thuiswonende senioren, maar ook op kwetsbare senioren met dementie of die tijdelijk een revalidatietraject doorlopen. We bouwen voor de buurt, waarbij woonvoorzieningen een bijdrage leveren aan mensen in de wijk en doorstroming kan ontstaan.

Na 10 jaar in het commerciële vastgoed als belegger en ontwikkelaar bij ING Real Estate te hebben gewerkt, heeft Carolien zich de afgelopen 10 jaar in de corporatie- (Vidomes, Laurens Wonen) en zorgsector (Laurens) ingezet voor nieuwe vormen van samenwerkingen en huisvesting toen de verzorgingshuizen transformeerden naar woongebouwen of juist zwaardere zorg gingen leveren.

Nu komen deze twee werelden samen: het commerciële vastgoed en zorg/senioren. Aangevuld met kennis van een periode bij Platform31 waar voedsel, mobiliteit en participatie belangrijke thema’s waren. Want er zijn grote groepen senioren die behoefte hebben aan nieuwe woonvoorzieningen  waar ontmoeten, maar ook waar voeding en privacy in gezonde balans zijn. Dit doen we voor /met corporaties, (particuliere en reguliere) zorgorganisaties, gemeenten en, waar gewenst, met beleggers. Maar ook met nieuwe (lokale) partijen rondom sport, voedsel of de energietransitie.

We ontwikkelen met aandacht zodat toekomstige bewoners, zorgorganisaties, zorgpersoneel én andere betrokkenen zoals vrijwilligers zich thuis voelen in nieuwe of gerenoveerde gebouwen.