Peter
Engering
Peter Engering
Functie
Productmanager Zorg
Organisatie
idverde

Profiel


De positieve waarde van groen voor en binnen de zorg wordt steeds vaker onderstreept door de wetenschap. “Het is dan ook mijn missie, zo stelt Peter Engering, Productmanager Zorg bij idverde, om door toevoeging van behoefte-gerichte toepassingen van groen op verschillende manieren waarde toe te voegen aan de zorg. Niet alleen door de welzijn van cliënten, patiënten, bewoners en de zorgmedewerkers te vergoten, maar ook door met groen je als zorgorganisatie te onderscheiden, groen in te zetten tegen klimaatproblematiek of met groen de waarde van vastgoed te vergroten.

 Na zijn opleiding aan de Technische Faculteit in Tilburg vervulde Peter diverse rollen in Marketing, Sales en als adviseur. Zijn ambitie om een adviserende rol te vervullen in onze groene samenleving combineert Peter in zijn huidige functie.

 De zorgsector is een speerpunt binnen idverde. Er is veel expertise en ervaring aanwezig in het ontwikkelen van ideeën naar beleid, kennis over wet- en regelgeving en architectuur. De zorgvisie van idverde en het reeds bewezen ZorgConcept wordt hierbij altijd als onderlegger gebruikt. En na het maken van mooie plannen, kunnen deze ook aangelegd en onderhouden worden.

 Meer weten? Neem contact met Peter of bezoek onze website: https://www.idverde.nl/branches/groener-zorgen/