Kampri

Profiel


 

Een keuken in de zorg wordt een aantal keren per dag intensief gebruikt. Dat stelt hoge eisen aan de inrichting van de ruimte en de kwaliteit van de apparatuur. Duurzaamheid, hygiëne en voedselveiligheid zijn belangrijke thema’s. Wij ontwerpen samen met u een bezoekersrestaurant, (afdelings)keuken of een keuken voor kleinschalig wonen, die volledig is afgestemd op de wensen van uw cliënten, bezoekers en medewerkers.

Productlijnen speciaal voor de zorg

We denken met u mee bij het inrichten en sfeervol vormgeven met functionele en praktische oplossingen. Speciaal voor de zorg hebben we diverse productlijnen geselecteerd. Denk hierbij aan energiezuinige snelle vaatwassers en inductiekookplaten met innovatieve functies. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten bereidingsapparatuur, bijvoorbeeld voor het regenereren
van maaltijden. Het gaat tenslotte om gezond en lekker eten in een prettig omgeving. Tevens kunnen wij u informeren over beproefde maaltijdconcepten die in de zorg hun sporen inmiddels hebben verdiend. 

Professionele keuken voor kleinschalig wonen

Onze keukens voor kleinschalig wonen hebben een huiselijke uitstraling en zijn zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen zorgeloos én veilig maaltijden kan bereiden. Door het gebruik van materialen als RVS, volkern, multiplex en 270 scharnieren zijn de keukens stootvast en duurzaam. Onze keukens worden op
maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Duurzaamheid van de keuken

Wij schenken veel aandacht aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit zorgt ervoor dat uw keuken na het plaatsen nog vele jaren op topniveau gebruikt kan worden. Wij werken intensief samen met aannemers en E&W-installateurs, maar maken zelf de tekeningen voor de aansluitpunten. Wij begeleiden de bouwkundige zaken rondom de installatie, zodat wij snel en efficiënt kunnen
plaatsen.