ZZG Zorggroep

Oog voor elkaar
Telefoon

Profiel


 

De ruim 3.000 medewerkers van ZZG zorggroep bieden wijkverpleging (zorg thuis), beschermd en beschut wonen en revalidatie- en herstelzorg in de regio Nijmegen, Wijchen, Maas en Waal. Samen met zo’n 900 vrijwilligers ondersteunen zij jaarlijks ongeveer 9.000 cliënten. ZZG zorggroep gaat uit van positieve gezondheid, wat nog wel kan. Medewerkers van ZZG zorggroep staan cliënten bij om hun kwaliteit van leven zo lang mogelijk te kunnen behouden; zodat zij de mens kunnen blijven die zij willen zijn.

Onze missie
Bij ZZG dragen we duurzaam bij aan de gezondheid van mensen zodat zij een goede kwaliteit van leven ervaren. We werken samen met cliënten en anderen, vanuit het idee dat wij mensen helpen om het vertrouwen in eigen kunnen te behouden of terug te winnen zodat zij de kracht en de macht hebben om zelf richting te geven aan het leven.

Hoe laten we zien waar we voor staan (onze waarden)?
Deskundig, liefdevol en helder. Dat zijn onze waarden. Het is de manier waarop we werken en handelen. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Dat bepalen we met elkaar. Samen geven we deze waarden verder inhoud in ons dagelijks werk. In de relatie met de cliënt en zijn netwerk. Maar ook met collega’s onderling, tussen medewerkers en ZZG als werkgever en in het contact met samenwerkingspartners.