Digimagazine ZorgSaamWonen #3 2023

magazine 3 2023

De toppers van 2023: het thema van het derde Digimagazine van ZorgSaamWonen dit jaar. Lees je mee?

We kijken met dit nieuwste Digimagazine terug op het afgelopen jaar. Naast het verslag van het ZorgSaamWonen Congres, de interviews met de ZorgSaamWonen Award 2023-winnaars, en de welkomst interviews met nieuwe partners Staedion en Gemeente Sittard-Geleen, krijg je een kijkje in de keukens van Kampri. Verder kan je lezen over twee van onze experts die op reis zijn geweest naar Japan. Speciaal voor de feestdagen, en als afsluiter van dit jaar, hebben we de bestgelezen artikelen van 2023 op een rijtje gezet én je kan gaan genieten van extra leesvoer wat we hebben samengesteld. Als laatst geven we je een terugblik op de evenementen van dit jaar en een vooruitblik naar de evenementen van volgend jaar.

Bekijk nu het digimagazine.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.