Vacaturemogelijkheden bij ZorgSaamWonen

ZorgSaamWonen is het landelijke kennisplatform over wonen, zorg en welzijn dat het fysieke- en sociale domein (de stenen en de mensen) met elkaar verbindt. De missie van ZorgSaamWonen is het in één community verbinden van professionals en organisaties. Door samen te werken, spelen we sneller in op de maatschappelijke opgave: de samenleving zo inrichten dat ook mensen die een combinatie van wonen, zorg en welzijn nodig behoeven een fijn thuis hebben. Goed personeel sluit hier natuurlijk goed bij aan. Heb jij als organisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn één of meerdere vacatures open staan? Gebruik dan nu onze community!

De community van ZorgSaamWonen bestaat onder andere uit zorginstanties, gemeentes en overheden, vastgoedorganisaties, architecten, bouwbedrijven, woningcorporaties, enthousiaste burgers en andere professionals in de branche van wonen, zorg en welzijn.

Hoe werkt het?

Nieuw! Plaats je vacature(s) op het ZorgSaamWonen platform. Door de community komt je vacature altijd bij de juiste doelgroep terecht. Je vacature zal voor een periode van 31 dagen op het platform staan.  Bekijk hieronder de verschillende pakketten voor vacatureplaatsing. 

Ben je benieuwd naar alle vacatures? Bekijk ze hier!

Melle contact

 

Het bereik

Bereik ZorgSaamWonen

Vacatureplaatsing - pakket 1

Vacatureplaatsing - pakket 2
Vacatureplaatsing - pakket 3