Filmmiddag 'Human forever'

Human Forever

Na het succes van het inspirerende Seminar ‘Wonen met dementie’ op 8 februari, gaan we verder met dit belangrijke en actuele thema. Op woensdagmiddag 27 maart nodigen we onze community uit bij Pathé Zwolle voor onze filmmiddag met de film ‘Human Forever’ gevolgd door een nabespreking. We openen en eindigen de voorstelling onder leiding van Hogeschool Windesheim, vanuit het lectoraat 'Goed wonen met dementie'.

Over Human Forever
Teun Toebes, de maker van de film, is 24, kerngezond en woont samen met mensen met dementie op de gesloten afdeling van een verpleeghuis. Waarom? Teun is nu 24, maar niet heel zijn leven lang...
Nu wordt er nog geluisterd naar wat Teun wil, wat hij voelt en wat hij vindt. Nu is hij nog vrij om te zijn wie hij is en te gaan en staan waar hij wil, maar de kans dat dit in de toekomst niet meer het geval zal zijn, is 1 op 5. Daarom gaat hij nu op zoek naar antwoorden voor later.

Programma
14:30 uur | Inloop met koffie of thee
14:45 uur | Opening 
15:00 uur | Film ‘Human Forever’ bekijken
16:30 uur | Nabespreken met een drankje 
17:30 uur | Maximale Eindtijd

Ben jij geen partner of lid van ZorgSaamWonen? Dan kun je er nu ook bij zijn! Meld je nu aan voor €7,50 per persoon. Partners, leden en experts mogen gratis deelnemen.