Word onderdeel van de community van ZorgSaamWonen!

Sluit je aan als partner, bedrijfslid of persoonlijk lid

ZorgSaamWonen is het landelijke kennisplatform over wonen, welzijn en zorg, dat het fysieke- en het sociale domein (de stenen en de mensen) met elkaar verbindt. Het platform richt zich onder andere op kwetsbare mensen die zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen op een manier die bij hen past. Alleen samen zorgen we voor prettige en inclusieve buurten waar zij ertoe doen en kunnen meedoen, ontmoeten, werken en bewegen.

De missie van ZorgSaamWonen is het in één community verbinden van professionals en organisaties vanuit het fysieke en sociale domein zoals burgers, vrijwilligers, gemeenten, corporaties, welzijn- en zorgorganisaties en beleggers, ontwikkelaars en bouwbedrijven.

Het platform brengt mensen bij elkaar op basis van de eigen professie en deskundigheid en uit belangstelling voor het onderwerp. Door samen te werken, spelen we sneller in op de maatschappelijke opgave: de samenleving zo inrichten, dat ook mensen die een combinatie van wonen, welzijn en zorg nodig behoeven, een fijn thuis hebben. De drie hoofdthema's van ZorgSaamWonen zijn: vitaal ouder worden, wonen en woonomgeving en omzien naar elkaar.

  Wat kunnen wij bewerkstelligen?

  Het creëren van impact voor onze partners en leden is het meest succesvol als er op basis van regelmatig contact en input vanuit de partner slim gebruik wordt gemaakt van het bereik, de titels, de mediamix van ZorgSaamWonen en de andere titels van Acquire.

  De werkwijze is gebaseerd op de volgende pijlers:

  • Communicatiebehoefte van de partner op maat invullen op basis van de expertise van ZorgSaamWonen.
  • Op basis van een plan van aanpak en concrete communicatiedoelen, wordt de voortgang voortdurend besproken tussen de partner, de community adviseur, projectmanager en redactie van ZorgSaamWonen

   

   

  Bereik ZorgSaamWonen

  Partner- en lidmaatschappen

  Wil jij je graag aansluiten bij de community? Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  Wil je graag eerst meer informatie voordat je jouw partner- of lidmaatschap afsluit? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

   

   

  Meer weten?

  Bekijk onze digitale brochure voor meer informatie!

  BEKIJK DE BROCHURE

   

   

  Informatie aanvragen