Masterclass Innovatieve woonvormen

masterclass bouwstenen foto vergroot

De auteurs van het boek (Yvonne Witter en Danielle Harkes, tevens initiatiefnemers van platform ZorgSaamWonen) blikken in de masterclass terug op de woonzorgconcepten van de afgelopen 15 jaar  en kijken vooral ook naar welke lessen er geleerd kunnen worden vanuit het verleden en welke woonzorgconcepten voor de toekomst centraal komen te staan.

Voor wie
De masterclass is bestemd voor bestuurders, managers en projectleiders van woningcorporaties en zorgorganisaties, gemeenten, welzijnsorganisaties, patiënten- en consumentenorganisaties, actieve burgers, makelaars, ondernemers, banken en fondsen.

Daarnaast is de masterclass ook zeer geschikt voor architecten, stedenbouwkundigen en projectontwikkelaars; zij bepalen mede wat er in de toekomst gebouwd gaat worden voor de toenemende groep ouderen.

Bezoekers over de masterclass
"De masterclass was praktijkgericht en gebaseerd op vele jaren onderzoek. Deze koppeling spreekt mij erg aan omdat het een goede fundering geeft voor het maken van keuzes waar wij als organisatie de komende periode voor staan. De diversiteit van het werkterrein van de deelnemers maakte deze masterclass extra interessant omdat elk topic zo vanuit meerdere invalshoeken benaderd werd. De locatie als samenwerkingsvorm werkte ook inspirerend".

"Overzichtelijk en zeer leerzaam. De masterclass heeft mijn ogen geopend".

"De masterclass is een mooie aanvulling op het boek. De persoonlijke ervaringen en kennisdeling door de schrijfsters leiden tot waardevolle interactie met de groep. Het concept van de inclusieve samenleving in de locatie Hart van Vathorst biedt de nodige inspiratie".