ZorgSaamWonen Award - meer informatie


Meer over de ZorgSaamWonen Award 2023
Van 8 juni tot en met 1 september 2023 kunnen initiatieven worden aangemeld voor de ZorgSaamWonen Award 2023. Alle ingediende initiatieven komen in een online dossier op de website van ZorgSaamWonen. In een breed verspreid Digitaal Magazine besteden we aandacht aan de inzendingen. De winnaars presenteren zich tijdens het jaarcongres van ZorgSaamWonen.


De publieksprijs
Van 7 t/m 20 september middernacht kan online gestemd worden op alle ingediende initiatieven. De drie projecten met de meesten stemmen worden genomineerd voor een 2-minuten pitch tijdens het Seminar ‘Ik zie je buiten – uitnodigende plekken die leiden tot ontmoeten’ op 4 oktober 2023. Het aanwezige publiek kiest hieruit hun winnaar voor de publieksprijs.


De juryprijs
Eind september kiest een deskundige jury de top drie van meest inspirerende projecten. Tijdens het Seminar Ik zie je buiten – uitnodigende plekken die leiden tot ontmoeten’ op 4 oktober 2023 geven de drie genomineerden een 2-minuten pitch over hun project. De jury kiest hieruit de winnaar van de juryprijs. 


Wie kan er meedoen? 
Iedereen die een inspirerend project heeft kan meedoen. Dus zowel partners die aangesloten zijn bij het platform ZorgSaamWonen als mensen en organisaties die nog nooit gehoord hebben van het platform ZorgSaamWonen. 


Wedstrijdreglement
Het reglement voor de ZorgSaamWonen Award 2023 bestaat uit beoordelingscriteria en actievoorwaarden. Lees meer over het reglement >

Vragen?
Heb je vragen over de award? Neem dan contact op met de klantenservice via 038 460 63 84 of mail naar info@zorgsaamwonen.nl . Acquire gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Bekijk het Privacy Statement.


De jury
De initiatieven worden beoordeeld door een deskundige vakjury onder voorzitterschap van Jet Bussemaker. Meer informatie over de jury volgt.

Jet Bussemaker is voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) en hoogleraar ‘Wetenschap, beleid en maatschappelijke impact, in het bijzonder in de zorg’ bij het Leids Universitair Medisch Centrum en de faculteit Governance and Global Affairs van de Universiteit van Leiden.

 

Partners van ZorgSaamWonen Award 2023

Partners