ZorgSaamWonen Award 2024

Goed je weer te zien! - Plekken voor alledaagse ontmoeting

ZorgSaamWonen reikt jaarlijks de ZorgSaamWonen Award uit. Met deze Award willen we verrassende plekken of ideeën leren kennen die ontmoeting, samenzijn en omzien naar elkaar stimuleren. Wij geloven dat plekken waar mensen zich welkom voelen, en waar zij makkelijk met elkaar in contact kunnen komen, bijdragen aan een inclusieve en zorgzame samenleving.

Onder de titel ‘Goed je weer te zien! - plekken voor alledaagse ontmoeting’ gaan wij dit jaar op zoek naar originele voorbeelden van plekken die uitnodigen tot ontmoeting die past in de dagelijkse routine? Wat kun je in de directe leefomgeving doen om ontmoeting te bevorderen? Hoe kunnen fysieke interventies in die omgeving bijdragen aan verbinding tussen buurtgenoten, bijvoorbeeld tussen jong en oud, met of zonder zorgvraag?

 

Initiatief aanmelden

Wil jij met jouw initiatief meedoen en daarmee kans maken op de ZorgSaamWonen Award 2024?
Klik op onderstaande button en meld jouw initiatief aan.

INITIATIEF AANMELDEN

De award

De ZorgSaamWonen Award 2024 is een prijsvraag en kent één winnaar van de publieksprijs en één winnaar van de juryprijs. ZorgSaamWonen stelt voor beide winnaars een prijs beschikbaar. Deze prijs bestaat uit:

  • ZorgSaamWonen Award 2024
  • Een video van het project (voor eigen marketingdoeleinden)
  • Een interview in het digitale magazine van ZorgSaamWonen
  • Een adviesgesprek met een expert
  • Het mogen presenteren van het winnende project tijdens het ZorgSaamWonen Congres 2025

De ZorgSaamWonen Award is een initiatief van ZorgSaamWonen, met ondersteuning van het ministerie van VWS/Eén tegen Eenzaamheid en Woonzorg Nederland.

Lees meer over de Award >

Initiatief aanmelden?

Iedereen die een inspirerend initiatief heeft dat voldoet aan de beoordelingscriteria kan meedoen aan de ZorgSaamWonen Award. Van 12 juni tot en met 1 september 2024 kunnen initiatieven worden aangemeld.

 

Vragen?

Heb je vragen over de Award? Neem dan contact op met de klantenservice via 038 460 63 84 of mail naar info@zorgsaamwonen.nl. Acquire Publishing B.V. gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Bekijk het privacy statement.

 

Beoordelingscriteria

Het reglement voor de ZorgSaamWonen Award 2024 bestaat uit beoordelingscriteria en actievoorwaarden.

Bekijk de beoordelingscriteria >

Partners van de Award

partners award

Vragen of opmerkingen?

    Heb je vragen over de ZorgSaamWonen Award 2024? Neem dan contact op met ons!