Hugo
van den Beld
Hugo van den Beld
Functie
Projectmanager
Organisatie
Aanpakeenzaamheid.nl
Mobiel

Profiel


Hugo van den Beld is specialist in de aanpak van eenzaamheid. Als strateeg, projectmanager en begeleider ondersteunt hij gemeenten en andere partijen op lokaal niveau bij een omvattende, duurzame en effectieve aanpak van eenzaamheid. 

Adviseur voor het ministerie van VWS voor het Actieprogramma Een tegen eenzaamheid. Auteur van de landelijke Handreiking Lokale aanpak eenzaamheid. Initiatiefnemer van het platform Aanpakeenzaamheid.nl: het platform dat alle kennis op één plek samenbrengt.

Heeft meer dan dertig jaar ervaring in het sociale en ruimtelijke domein. Daarmee beschikt hij over een volwaardige set van kennis en vaardigheden om mensen in beweging te krijgen in complexe situaties. Opdrachtgevers waarderen zijn inspiratie, analytische vermogen, communicatieve kracht, zakelijke inzicht en creatieve geest. Ook zijn betrokkenheid, uitgebreide professionele netwerk en efficiënte aanpak blijken van grote waarde. 

Lid van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs. Daarmee hebben klanten extra zekerheid over zijn deskundigheid, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en professionele onafhankelijkheid.