Jasper
Meijs
Jasper Meijs
Functie
Junior Projectontwikkelaar
Organisatie
Van Wijnen

Profiel


Jasper is vanuit Van Wijnen Projectontwikkeling West betrokken bij het vormgeven van deze visie op de zorgmarkt.Zo zien we dat verschillende maatschappelijke, demografische en technologische ontwikkelingen ervoor zorgen dat de zorgvraag verandert. We gaan naar een fundamenteel andere samenleving. Denk aan verandering in type huishoudens, zorg en mobiliteit, maar ook de grote verduurzamingsopgave waar we samen voor staan en waarbij we betaalbaarheid en gebruikerskwaliteit niet uit het oog mogen verliezen.

De hulpbehoevende doelgroepen hebben meer behoefte aan toekomstbestendige plekken die bijdragen aan de kwaliteit van leven. Het gaat hier niet alleen om ouderen met een zware zorgvraag, maar ook om kwetsbare mensen met bijvoorbeeld een beperking en vitale ouderen die nog niet hulpbehoevend zijn, maar wel andere woonwensen krijgen. Wij (her)ontwikkelen, realiseren en beheren gebieden, woningen, en diensten passend binnen de bestaande leefomgeving. Door met een toekomstbestendige blik naar deze omgevingen te kijken komen we steeds weer tot nieuwe oplossingen. We ondernemen met lef en kijken bij iedere opgave hoe we meerwaarde kunnen creëren.

We delen onze ruime ervaring met het bouwen van (zorg)vastgoed met de experts van dit platform. Daarnaast zoeken we naar nieuwe inzichten om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan deze grote vraag naar geschikte woningen. Samen hopen we deze doelgroep beter te kunnen helpen en de zorgmarkt een impuls te geven.