Thebe

Profiel


 

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 19 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 25 woonzorgcentra in de regio. Wij staan voor professionele zorg en leggen de nadruk op zelf, thuis & technologie.

Samen met u, uw naasten en andere zorgverleners werken we aan de hoogst haalbare kwaliteit van leven. Dat doen we volgens De Bedoeling van Thebe. Daarin staat onze werkwijze en wat cliënten precies van ons kunnen verwachten. 

Zorg bij u thuis
Zo lang mogelijk thuis wonen. Dat wil toch iedereen. Thebe Zorg Thuis (wijkverpleging) kan hierbij helpen. Wij vinden het belangrijk dat mensen zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen wonen. Het liefst zonder, maar altijd met zo min mogelijk professionele zorg. Samen met u en uw naasten bekijken we de mogelijkheden en bieden we waar nodig passende, professionele zorg zodat u zelfstandig door het leven kunt blijven gaan.

Wonen bij Thebe 
Als zelfstandig wonen echt niet meer gaat, is het fijn als u toch in uw eigen buurt kunt blijven. Wellicht is wonen in een van onze woonzorgcentra dan een mogelijkheid voor u. Onze persoonlijke zorg vindt plaats in verschillende gemeenten in Midden-Brabant en de regio Breda. Hier kunt u in een fijn appartement of in een beschermende omgeving wonen. Dit kan ook tijdelijk, bijvoorbeeld als u herstelt van een ziekenhuisopname.