Projectcoördinator Grootkeuken

Kampri

Ga jij de uitdaging aan om de projecten van Kampri tot een succesvolle oplevering te brengen? Werk jij graag intensief samen in een klein en hecht team? Kom dan werken als Projectcoördinator bij Kampri!

De rol

Wat ga je doen?

Jij coördineert en begeleidt alle projecten van Kampri. Voor jou is geen dag hetzelfde. Er lopen diverse projecten tegelijk en ieder project is anders van formaat, indeling en klant. Jij houdt overzicht, coördineert, plant en stemt af om alles in goede banen te leiden. Ongeveer 1 a 2 dagen per week ben je onderweg om projectlocaties te bezoeken, de overige dagen werk je vanuit kantoor in Kampen.

Op locatie

Je bent betrokken bij het gehele uitvoerende project, vanaf het eerste bouwoverleg tot en met de eindoplevering. Je bezoekt, met de accountmanager of alleen, meerdere keren de projectlocatie. Daar overleg je met het bouwteam, woon je bouwvergaderingen bij, inspecteer je de locatie, controleer je tekeningen en meet je in. Ook op de eerste dag van de inhuizing ben je aanwezig om de monteurs op weg te helpen.

Op kantoor

Op basis van jouw metingen ter plaatse zorg je dat de installatie- en productietekeningen gemaakt worden. Het is handig als je hierin later zelf kleine aanpassingen kunt maken.
Binnen het team wordt nauw samengewerkt en je stemt steeds af met de accountmanagers en je binnendienst collega die de inkoop verzorgt. Het is belangrijk dat je vooruit kijkt, anticipeert en eventuele problemen proactief oplost. Denk hierbij aan levertijden of vertragingen van de bouw. Ook bewaak je de kwaliteit van de eindoplevering en ben je alert op meerwerk, wat je afstemt met de accountmanager.

Je maakt de monteursplanning en onderhoudt de contacten met het monteursteam, dat veelal op zzp-basis werkt. Je zorgt dat zij tijdige en juiste informatie ontvangen en bent hun aanspreekpunt tijdens de montage.

Samenwerken

Je bent de spil van de organisatie en alle lijntjes komen bij jou uit. Samenwerken is voor jou essentieel om de projecten succesvol af te ronden. Dit geldt zowel intern, met de accountmanager, commerciële binnendienst collega en het monteursteam, als extern met klanten en installateurs binnen het bouwteam. Steeds zorgen jullie dat informatie gedeeld wordt en mensen op de hoogte zijn wat er speelt binnen projecten. Dit doen jullie door structureel projectenoverleg, maar ook tussendoor stemmen jullie veel met elkaar af.

Standplaats: Kampen

Wat is vereist?

  • Je hebt een relevante opleidingsachtergrond en minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt voldoende kennis om technische (installatie) tekeningen te lezen en begrijpen;
  • Je spreekt en schrijft voldoende Engels om met buitenlandse leveranciers te kunnen communiceren;
  • Je woont centraal in Nederland, Kampen is voor jou goed te bereiken;
  • Je bent fulltime beschikbaar, deels thuiswerken is bespreekbaar.

Wie ben jij?

Schakelen, anticiperen en vooruitkijken, dit zijn zaken die jij als de beste kunt. Je werkt gestructureerd, legt zaken vast en hierdoor ontstaat overzicht en rust in je werk. Je ziet problemen als uitdagingen en bent in staat creatieve en werkbare oplossingen te bedenken. Hierbij ben je praktisch, flexibel en positief ingesteld.

Samenwerken is voor jou essentieel en je deelt van nature informatie met collega’s. Eigen verantwoordelijkheid vind je belangrijk. Je neemt initiatief, bent proactief en kunt goed coördineren en organiseren.

 

Kijk voor meer informatie over de vacature en Kampri én het solliciteren op metier.nl.