Verbindingsfestival

verbindingsfestival

Op 22 april organiseert Acquire in samenwerking met een groot aantal kennispartners, partners en experts het tweede online en gratis Verbindingsfestival.
Het festival is doorspekt met kennisdeling, netwerkmomenten en ontspanning. Het event verbindt 2000 (young)professionals uit de bouw en vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte met elkaar. Binnen het deelthema 'gezond' levert ZorgSaamWonen ook een bijdrage aan het festival. 
 
Het thema van het derde Verbindingsfestival is wederom ‘Slimme en Gezonde Stad’, met inhoudelijke sessies van keynotesprekers, fun en verbinding op het programma. 2000 professionals doen kennis op om Nederland een stukje mooier, slimmer en gezonder te maken. Deelnemers ontmoeten (on)bekenden om toe te voegen aan het netwerk en sluiten af met de grootste digitale netwerkborrel van Nederland.
 
Door een grote diversiteit aan doelgroepen bij elkaar te brengen en kennis te delen over één thema, maakt het Verbindingsfestival impact in een tijd van gezondheidscrisis. Velen missen het netwerkmoment dat veel fysieke evenementen kenmerkt, leggen daardoor minder nieuwe contacten of kunnen bestaande relaties in mindere mate verstevigen. Het Verbindingsfestival doorbreekt dat isolementen brengt professionals uit de clusters Mobiliteit, Openbare ruimte en Bouw & Infra samen rondom één gezamenlijke maatschappelijke opgave. Het Verbindingsfestival heeft naast het hoofdthema Slimme en Gezonde Stad nog zes subthema's: aardgasvrije wijk, gezonde gebouwen, toegankelijke en inclusieve wijk, veilig op straat, digitale leefomgeving, duurzaam bouwen en duurzame openbare ruimte. 

Het platform ZorgSaamWonen levert ook een bijdrage aan het programma tijdens het Verbindingsfestival.