Verbindingsfestival

verbindingsfestival

Op 29 september 2020 organiseert Acquire in samenwerking met een groot aantal kennispartners, partners en experts het tweede online en gratis Verbindingsfestival.
Het festival is doorspekt met kennisdeling, netwerkmomenten en ontspanning. Het event verbindt 2000 (young)professionals uit de bouw en vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte met elkaar.
 
Het thema van het tweede Verbindingsfestival is wederom ‘Slimme en Gezonde Stad’, met inhoudelijke sessies van keynotesprekers, fun en verbinding op het programma. 2000 professionals doen kennis op om Nederland een stukje mooier, slimmer en gezonder te maken. Deelnemers ontmoeten (on)bekenden om toe te voegen aan het netwerk en sluiten af met de grootste digitale netwerkborrel van Nederland.
 
Door een grote diversiteit aan doelgroepen bij elkaar te brengen en kennis te delen over één thema, maakt het Verbindingsfestival impact in een tijd van gezondheidscrisis. Velen missen het netwerkmoment dat veel fysieke evenementen kenmerkt, leggen daardoor minder nieuwe contacten of kunnen bestaande relaties in mindere mate verstevigen. Het Verbindingsfestival doorbreekt dat isolementen brengt professionals uit de clusters Mobiliteit, Openbare ruimte en Bouw & Infra samen rondom één gezamenlijke maatschappelijke opgave.

Het Verbindingsfestival heeft naast het hoofdthema Slimme en Gezonde Stad nog zes subthema's: aardgasvrije wijk, gezonde gebouwen, toegankelijke en inclusieve wijk, veilig op straat, digitale leefomgeving, duurzaam bouwen en duurzame openbare ruimte. 

Meer informatie en inschrijven
Op de website van het Verbindingsfestival vind je meer informatie over het festival en het programma. Deelnemen aan dit festival is gratis. Schrijf je in >>