Huwelijk van wonen, zorg en welzijn – publicatie 4

ZorgSaamWonen

“Wat betekent ‘scheiden van wonen en zorg’ voor onze organisatie?” Met die vraag worstelen waarschijnlijk alle zorgaanbieders in Nederland. Hoe organiseren we betaalbare, effectieve en efficiënte zorg en houden we die toch persoonsgericht – dus passend bij het individu?

Dit jaar staat voor AAG volledig in het teken van dit thema: scheiden van wonen en zorg, (verpleeg)zorg thuis (VPT) en alles wat verder onder die noemer valt. In een vijftal publicaties ‘pelt’ AAG  dit thema verder ‘af’. In de eerste drie delen van deze whitepaper zijn de auteurs ingegaan op het perspectief vanuit de markt/context. Vervolgens lag de focus op de bewoners. In het derde deel stond de samenwerking centraal; zowel binnen een zorgorganisatie als erbuiten. In dit vierde deel staat Vastgoed centraal. Hoe kan vastgoed wonen en welzijn verbinden? 

Lunchlezing 27 november

Tijdens de lunchlezing van 27 november over VPT in de wijk komt een deel van de inhoud van de publicatie ook aan bod. Het thema (brand)veiligheid staat centraal bij de lezing. Meld je nu aan of lees er meer over!

Lees de publicaties van AAG:

Het huwelijk van wonen en zorg en welzijn deel 1
Het huwelijk van wonen en zorg en welzijn deel 2 
Het huwelijk van wonen en zorg en welzijn deel 3
Het huwelijk van wonen en zorg en welzijn deel 4

 

  Gekoppelde organisatie(s)

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.