ZorgSaamWonen Award 2023: Stem nu op jouw favoriet!

Stem op je favoriet

De stembussen voor de ZorgSaamWonen Award Ik zie je buiten! zijn geopend. Vanaf vandaag 7 september tot en met woensdag 20 september kun je stemmen op jouw favoriet.

Ik zie je buiten!

Onder de titel ‘Ik zie je buiten!’ gaan we op zoek naar uitnodigende plekken die bijdragen aan/leiden tot ontmoetingen die inclusie bevorderen. Wat kun je doen in de openbare ruimte of in gebouwen waardoor ontmoetingen ontstaan tussen groepen mensen die elkaar normaal niet zo snel vinden? Ontmoetingen die een menging van groepen stimuleren en mogelijk juist hierdoor een onverwachte combinatie van groepen mensen met verschillende achtergronden opleveren. Hoe kunnen fysieke interventies bijdragen aan verbinding tussen buurtgenoten, bijvoorbeeld tussen jong en oud, met of zonder zorgvraag? Hier hopen we middels de binnengekomen inzendingen voor de ZorgSaamWonen Award gezamenlijk een antwoord op te vinden. 

Er zijn voor de prijsvraag 18 inzendingen binnengekomen. Je kunt ze hier bekijken. Van 7 september tot en met 20 september kun je je stem uitbrengen. Je kunt één stem uitbrengen op jouw favoriete inzending! De drie inzendingen met de meeste stemmen worden genomineerd voor de publieksprijs. Bekijk de inzendingen en stem door het stemformulier in te vullen. Het emailadres wordt gebruikt om je te informeren over de voortgang van je stem en de uitreiking. De uitreiking van de ZorgSaamWonen Award vindt plaats op 4 oktober tijdens het gratis seminar ‘Ik zie je buiten!  in Hart van Vathorst in Amersfoort. Bekijk de agenda voor meer informatie over het seminar.

Lees meer over de ZorgSaamWonen Award.

Heel goed dit.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.