Jurriëns

Profiel


 

Jurriëns is specialist- en een gecertificeerd bouwbedrijf in de restauratie, bouw en onderhoud. Voornamelijk gericht op vastgoed in de zorgsector, monumenten en cultureel erfgoed.

Restauratie afdeling; met maatwerk spelen wij in op de toenemende vraag naar onderhoud en restauratie van ons monumentaal erfgoed. Wij streven naar een eindproduct waarin het comfort, de wens van de klant én het behoud van het gebouw zo optimaal mogelijk samengaan. Bij restaureren van oude gebouwen is kennis van het verleden in combinatie met hedendaagse technieken en inzichten een vereiste. Deze kennis houden wij op peil door ons opleidingen beleid en door een mooie mix van jonge- en oudere medewerkers.

Bouw afdeling; Diverse Utilitaire werken. Nieuwbouw, renovatie/restauratie- en groot onderhoud. Vaak een combinatie van deze. Vaak herbestemming van gebouwen. Deze afdeling is gespecialiseerd in het schakelen tussen deze disciplines.

Onderhoud afdeling; Grote- en kleine verbouwingen 

Keuze voor de duurzame optie. Wij zorgen dat het gebouw van constante kwaliteit blijft en wordt aangepast bij wijziging in gebruik. Het gebouw voldoet zo altijd aan de gebruikseisen van het moment.

Dagelijks- en reparatie onderhoudsafdeling plus 24-uur servicedienst.