Seminar vitaal ouder worden in een vitale woonomgeving

vitaal ouder worden

De inschrijving voor dit seminar gaat binnenkort open.

De verhuizing naar een levensloopbestendige woning uitstellen houdt je jong.

En de stofzuiger is juist een mooi fitnessapparaat. Deze en andere inzichten staan centraal in het seminar over vitaal ouder worden en het wonen. Hoe kun je woningen en wijken zodanig inrichten dat het bijdraagt aan vitaal ouder worden? In dit seminar geven onderzoeker Lex van Delden van Leyden Academy on vitality and ageing, architecte Dorte Kristensen, directeur Atelier PRO en Jeroen Hoyng, adviseur bij Kenniscentrum Sport en Bewegen hun visie op dit thema weer en zorgen voor praktische tips die je in je werk en privé leven kunt toepassen! Jan Meerpoel, lid van de bouwpool van LOC cliëntenraden zal reflecteren op deze wijsheden vanuit perspectief van de oudere.

Als jij je aanmeldt voor dit side event heb je ook direct gratis toegang tot Building Holland. Een week voorafgaand aan het event krijg je een badge via Building Holland.

Programma

10.00 uur              Ontvangst met koffie en thee
10.30 uur              Welkom en opening door Danielle Harkes en Yvonne Witter, initiatiefnemers van het platform ZorgSaamWonen
10.35 uur              Woonplezier en vitaliteit - Lex van Delden, expert van het platform ZorgSaamWonen
11.00 uur              Nudging in ontwerp en inrichting - Dorte Kristensen, expert van het platform ZorgSaamWonen
11.30 uur              Ontmoeting en bewegen - Jeroen Hoyng
12.00 uur              Reflectie op verhalen - Jan Meerpoel
12.15 uur              Discussie en vragen 
12.30 uur              Afsluiting en lunch

100% zekerheidsgarantie
Bij al onze evenementen bieden wij 100% zekerheidsgarantie aan. Kan een evenement niet doorgaan, dan wordt u gratis overgeplaatst naar een nieuwe datum. Kunt u dan niet? Dan ontvangt u een tegoedbon waarmee u tot eind 2021 gebruikt kunt maken van één van onze vele activiteiten, lidmaatschappen of abonnementen.